Ik leer jou tijdens deze workshop om de leiding te pakken als fotograaf, zodat jij zelfverzekerd je klanten kan meenemen in een ongedwongen shoot, een echt uitje voor het hele gezin,
met als resultaat spontane foto’s vol emotie.

Voel jij dat je meer uit je shoots kunt halen, maar weet je niet hoe?

Word je ongemakkelijk van het idee dat je als fotograaf gek zou moeten doen en grappen moet maken, alles om de kinderen te laten lachen?

Vind jij gezinsfotografie fantastisch om te doen, maar loop je vast op statige poses?

Herken jij het volgende?

Vind je jouw beelden soms 'veel van hetzelfde' en zou je meer variatie willen aanbrengen in jouw fotoseries?

Voel jij je wel eens onzeker voor, tijdens of na een shoot als het gaat om klantencontact?

Heb je moeite om jouw ideale klant aan te trekken?

workshop gezinsfotografie den haag

een vaste workflow ontwikkelt om zelfverzekerd het klantencontact aan te kunnen gaan

met een paar vaste handelingen meer dan genoeg variatie aanbrengt in jouw fotoseries

Oneindige inspiratie hebt om gezinnen op een natuurlijke en ongedwongen manier vast te leggen

Stel je eens voor dat jij ...

Jij kunt als fotograaf de leiding pakken op een voor jou natuurlijke manier, zodat jij zelfverzekerd je klanten kan meenemen in een ongedwongen shoot, een echt uitje voor het hele gezin, met als resultaat spontane foto's vol emotie.

Wat als ik je vertel dat het niet zo hoeft te zijn?

SHOOT WITH ME

Wil jij dit?
Dan is deze workshop voor jou!

Je leert hoe ik als fotograaf van aanvraag tot aanlevering een shoot aan pak en welke tips en trucs je kunt toepassen om zo een écht uitje te maken van de shoot met als resultaat spontane foto's vol emotie. Het is een workshop, dus je gaat ook zelf aan de slag. Tijdens een gezinsfotoshoot breng je direct alle tips en trucs in de praktijk. Bij het theoriegedeelte hoef je zeker niet stil te zitten en word je ook aan het werk gezet.

De workshop om jouw gezinsfotografie skills naar een hoger niveau te tillen

Ik geloof dat élke fotoshoot als een uitje moet zijn. Eén waar het gezin tijd met elkaar doorbrengt en vol enthousiasme geniet. Waar we de 'cheese' smile overslaan en de echte emotie vastleggen. Jij als fotograaf bent verantwoordelijk voor dat uitje. Je fotografeert niet alleen, maar begeleidt ook de kinderen en ouders.

Dat is een behoorlijke taak die ruim 10 jaar geleden ook bij mij als een druk op mijn schouders voelde. Introvert als ik ben, durfde ik de leiding absoluut niet te pakken.

Hi, Ik ben Elise!

Je als goede gezinsfotograaf een extravert karakter moet hebben

De klant van mij verwacht grapjes te maken of te dansen en te springen achter de
camera, alles om de kinderen te laten lachen

De klant alleen een fijne ervaring zou hebben als ik aan al hun eisen zou voldoen

Ik het maar moest accepteren dat de shoot voor mij als fotograaf dan ongemakkelijk zou zijn

Ik had de overtuiging dat..

Door het gewoon te doen leerde ik langzaam maar zeker om mijn introverte karakter als mijn kracht te zien. Als introvert kan ik me volop inleven in het moment en observeren als de beste. Ik pak daardoor juist de momentjes die een ander misschien voorbij laat gaan.

Ik heb mijzelf strategieën aangeleerd om mijn klanten zo echt en puur mogelijk vast te leggen. Ik leerde hoe ik de fotoshoot kan leiden, zonder dat ik mezelf daarbij ongemakkelijk voel of mijn klant tekort doe.

Ik blijf in mijn bedrijf dicht bij wie ik écht ben. En dat werkt. Want als ik niet op mijn gemak ben, dan is mijn klant dat ook niet.

10 jaar later ben ik ruim 600 shoots verder. En regelmatig boeken klanten een tweede, derde of zelfs vierde shoot. Daarnaast heb ik 7 jaar een eigen klas gedraaid als leerkracht in het basisonderwijs.

Werken met kinderen is mij dus niet onbekend. Ik vind dat het leukste wat er is!

De kennis van het onderwijs zet ik in bij het geven van deze workshop. Ik weet precies hoe ik de kennis kan overdragen, zodat jij er het meeste uit zult halen

- Seher

’’We hebben de shoot als heel warm en fijn ervaren. Elise pakt het heel persoonlijk aan waardoor het allemaal ongedwongen aanvoelt. Ook voor de kinderen was dit heel fijn. Wij zouden dit enorm aanraden!’’

5
1

Je leert hoe je de juiste klanten aan kan trekken. Klanten waar jij blij van wordt en waarbij jij je niet ongemakkelijk voelt. Want als jij niet op je gemak bent, dan is jouw klant dat ook niet.

Klanten aantrekken

2

Je leert hoe je het gezin op de juiste manier vooraf en achteraf instrueert, zodat je een fijne klantenervaring kan bieden. 
Je leert leiding te nemen tijdens de fotoshoot. Je krijgt tips en trucs mee om het gezin op een ongedwongen manier aan te sturen, zodat het echt een uitje wordt!

Klantencontact en shooten

3

Je leert hoe je jouw fotoserie authentiek en verhalend maakt. En hoe je zorgt voor variatie in beeld en storytelling. Een paar vaste handelingen kunnen al en onwijs groot verschil maken in jouw fotoserie.

Storytelling

4

We brengen de theorie in praktijk tijdens een gezinsfotoshoot in de duinen. Je ziet hoe ik een fotoshoot van begin tot eind aan pak. Ook kun je zelf aan de slag gaan en mooie beelden schieten!

Fotoshoot

5

Na afloop heb je de mogelijkheid om, onder het genot van een borrel, al jouw vragen te stellen. Er zijn geen geheimen deze dag, ik ben voor jou een open boek!

Q&A

Wat ga je leren?

ZIJ GINGEN JE VOOR

Investering: 425 euroborrel en Q&A achteraf

gestylde gezinsfotoshoot in het duingebied*

volledig verzorgde dag met hapjes, drankjes en gezonde lunch

Locatie met uitzicht op de duinen (Kijkduin, den haag)

Details workshop

Ik kan niet wachten om jullie alle ins en outs te vertellen over gezinsfotografie. Maak van die shoot échte uitjes voor het hele gezin.
Gaan we samen aan de slag?

*Bij regen verplaatsen we de shoot naar een binnenlocatie.
**Prijzen zijn exclusief btw

Nieuwe datum volgt snel!

Stuur mij gerust een berichtje via Instagram @eliserachellefotografie of per mail info@eliserachelle.nl 
Ik help je graag verder.

Ik heb een andere vraag.

Ja, het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Stuur me een berichtje en dan regelen we dat samen. Via de betaalpagina is het namelijk niet mogelijk om voor termijnbetalingen te kiezen.

Kan ik in termijnen betalen?

De workshop zal sowieso op de datum plaatsvinden. De gezinsfotoshoot zullen we dan op een geschikte binnenlocatie laten plaatsvinden.

wat als het regent?

Tijdens de workshop gaan we niet samen de foto's bewerken. Wel kun je de bonus editvideo aanschaffen. Na de workshop ontvang je een video waarin ik je meeneem in mijn editproces van de beelden.

gaan we aan de slag met editing?

Dit komt kort aan bod, maar ik vertel niet over de basisinstellingen van je camera. Ik verwacht van jou als deelnemer dat je weet hoe je camera werkt.

vertel je over de apparatuur en instellingen?

Veelgestelde vragen

Ben jij er klaar voor om alles uit jouw gezinsfotoshoots te halen?
 Let's do this!