Na meer dan 100 bruiloften gefotografeerd te hebben, kan ik er nog steeds geen genoeg van krijgen. Iedere bruiloft is uniek en dat maakt het voor mij als fotograaf ook zo leuk om dat vast te leggen op beeld. Ik vertaal jullie verhaal van de dag in spontane en romantische beelden, met oog voor sfeer, pure emoties en details.

Ik leg jullie dag vast zoals deze is, vol échte momenten, om te koesteren voor altijd.

FRISSE, ONGEDWONGEN EN TIJDLOZE BRUIDSFOTOGRAFIE 

lees meer

trouwfotograaf
den haag

de dag waar jullie elkaar voor altijd trouw beloven. Een dag met familie, vrienden en iedereen die je lief hebt. Als professionele bruidsfotograaf ga ik niet alleen voor de mooie foto's die passen in je instagram-feed. Ik ga voor de echte momenten. De kleine momenten die juist zo groots zijn en jullie dag, jullie verhaal, compleet maken.

Jullie bruiloft is een dag om te genieten, 

jullie dag,
jullie verhaal

reviews

albums

portfolio

Ik werk in een ongedwongen en ontspannen sfeer. Aan goed en persoonlijk contact hecht ik dan ook veel waarde. Vaak krijg ik terug van bruidsparen dat ze mij op de dag zelf onopvallend vonden werken. Dat vind ik een heel mooi compliment. Dat betekent namelijk dat zij zich vertrouwd voelden bij mij. En bij een bruidsfotograaf, die er de hele dag bij is, wil jij je natuurlijk op je gemak voelen!  

Ongedwongen en ontspannen

– Johan & Tanja

‘Lieve Elise, wat zijn wij blij dat jij onze bruiloft hebt gefotografeerd. We hebben zelf eigenlijk maar de helft mee gekregen, maar al die momenten heb jij wel gezien. We waren ontroerd toen we onze foto’s ontvingen. Je hebt veel meer gedaan dan de dag vastleggen. Je hebt onze liefde vereeuwigd. De foto’s zijn echt een weergave van wie wij zijn en wie belangrijk zijn in ons leven. Bedankt voor deze waardevolle herinnering!’

Bedankt voor deze waardevolle herinnering!

– Jan & Gaby

‘Wat een prachtige foto’s heeft Elise gemaakt op de dag dat wij elkaar het ja-woord gaven. Het zijn hele mooie, kleurige en persoonlijke foto’s geworden. Elise gaf duidelijke aanwijzingen en liet genoeg ruimte over voor spontaniteit. Ze wist de foto’s precies vanuit de juiste hoek te maken.’

Mooie en persoonlijke foto’s.

– Maikel & Marente

‘Elise is echt een hele fijne fotografe. Ze zorgde ervoor dat ik ontspannen was tijdens het foto’s maken, terwijl ik normaal echt de camera vermijd. Ze heeft humor en mengt erg goed met de gasten. Ze neemt leiding waar nodig is en treedt meer op de achtergrond bij de informele delen van de dag. Wij vonden het heerlijk dat zij onze fotografe was!’

Ze neemt de leiding waar nodig.

Volgende
vorige

Album

Mooie momenten, die moet je koesteren en van top tot teen bekijken om ze vervolgens te bewaren bij je meest waardevolle bezit: je herinneringen.

Er is geen betere manier dan je foto's bekijken in een album. Jullie herinneringen van de dag in een prachtig boek. Eén die mee verhuist naar ieder huis en jaren later nog steeds opengeslagen wordt. Een echt familiebezit. 

Ik ben trots op de albums die ik al heb mogen maken. Het zijn prachtige luxe boeken waarin de foto's echt tot hun recht komen.

meer info

Investering

Een uitgebreid kennismakingsgesprek 
Binnen één week na de bruiloft een preview met de hoogtepunten van jullie dag
Een selectie van minimaal 200 foto's, zorgvuldig nabewerkt
Foto's in hoge resolutie
Jullie eigen persoonlijke online gallery die je kunt delen met familie en vrienden
Een mini-album met linnen kaft

De investering voor jullie bruiloft start vanaf 1895 euro voor 6 uur fotografie. Dit is altijd inclusief:

Willen jullie meer uren fotografie? Uitbreiding kan voor 150 euro extra per uur. 
Vraag voor alle mogelijkheden en opties mijn trouwbrochure aan.

Kennismaken?

Vraag de trouwbrochure aan

Neem contact met mij op en ik mail jullie de trouwbrochure. Hierin kunnen jullie nog meer informatie en tips lezen. We plannen samen een uitgebreid kennismakingsgesprek in bij mij thuis of via een videocall. Ik ben heel benieuwd naar wie jullie zijn en naar jullie persoonlijke verhaal. Daarnaast kletsen we natuurlijk wat af over de bruiloft! 

contact