Het is bij ons traditie geworden om elk jaar de foto’s van onze trouwdag te bekijken.

Daar zaten we dan. De eerste avond in ons nieuwe huis, flink geklust, net verhuisd en diezelfde dag waren we vier jaar getrouwd.

Vaak deden we dat met een slideshow op de televisie, een trouwalbum hadden we niet. Maar die avond zaten we zonder televisie- of internetaansluiting en konden we alleen wat foto’s via onze kleine schermpjes op de telefoon bekijken. Dat doet de foto's echt geen recht en ik had het me zó anders voorgesteld. Samen op de bank met een wijntje bladeren door een album is een stuk romantischer dan swipen op je telefoon. Je begrijpt vast dat een trouwalbum toch ineens prioriteit werd voor ons.

Er is geen betere manier dan je foto's bekijken in een album.

 Herinneringen gebundeld in een prachtig gedrukt boek geeft zóveel meerwaarde aan foto’s. Eén die mee verhuist naar ieder huis en jaren later nog steeds opengeslagen wordt. Een echt familiebezit. 

Boek je mij als fotograaf, dan is een album altijd toe te voegen aan jullie pakket. Zowel voor jullie bruiloft als voor een lifestyle shoot.

lees meer

Mijn albums komen van een leverancier die staat voor service, kwaliteit en duurzaamheid. 
De albums hebben een lay-flat verbinding, waardoor de pagina's plat vallen en in elkaar overlopen.

Tijdloos

Het album is geheel naar smaak aan te passen. Kies je voor linnen, velvet of leer? Er zijn talloze kleuren beschikbaar. Jullie kiezen zelf de foto's uit, samen gaan wij aan de slag met het design en pas als jullie honderd procent tevreden zijn, wordt het album besteld. Je kunt er ook een luxe opbergbox bij bestellen om het album netjes in te bewaren.

design

Wat een waanzinnig boek.. we zijn er zo ontzettend blij mee! 

– Sander & Mariska

Neem contact op

Heb ik jullie foto's niet gemaakt, maar wil je wel graag een album? Dat kan! Ik ontwerp albums op maat. Denk aan een vakantie- of jaaralbum. Ook ontwerp ik regelmatig albums voor collega fotografen als 'secret designer'. 
Wil je hierover meer informatie? Stuur me dan een berichtje!

Ja, ik wil de brochure