Het gezicht achter de camera ben ik: Elise. Ik ben een echte enthousiasteling en woon samen met mijn man Jeffrey, zoontje Eli en twee katten in het Westland. Ik ben lifestyle & bruidsfotografe, verhalenverteller, een introverte dromer en een doener. Er gaat geen week voorbij dat ik niet even stiekem naar onze volgende vakantiebestemming zoek en droom over een volgend reisavontuur met mijn gezin en camera. Ik ben een trouw kijker van Netflix, gek op zomerdagen bij het strandhuisje van mijn ouders en je kunt mij wakker maken voor soep! Ik heb een passie voor God en mensen en ik geloof in oneindige liefde. 

Over Elise

Beeld: Studio Phylicia

capturing

Photographer capturing the romance and fun, daring adventure seeker and lover of natural light. 

Mensen vastleggen in de puurste vorm. Fotografie gebruiken om kleine momenten te onthouden, nog lang nadat ze al vergeten zijn. Daar ligt mijn passie.

Mijn stijl

is liefdevol, licht en ongedwongen; gericht op emoties en details. Ik focus op die echte waardevolle momentjes die zich voordoen tussen mensen die onwijs veel van elkaar houden. Twee mensen die ‘ja’ zeggen tegen een leven lang samen, een kersverse papa en mama of een kind dat zich zo kan verwonderen over, voor ons, simpele dingen. Liefdevolle, vrolijke en bovenal échte plaatjes. Dat is waar ik blij van word en wat ik graag voor jullie maak. 

bekijk fun facts